Misija, vizija i strategija

Misija

Misija hotela Grand je plasman ugostiteljskih usluga na vrhunskom nivou u cilju zadovoljenja zahtjeva i očekivanja gostiju. U cilju nam je da Hotel Grand bude mjesto susreta, poslovnih uspjeha, ugodnih druženja i svečanih trenutaka.

Vizija

Ideologija naše vizije je da nastavimo primjenjivati i postavljati najviše standarde kvalitete usluga te tako opravdati i održati ugled koji imamo kod gostiju, partnera, konkurencije i šire zajednice. Primjenjujemo i konstantno uvodimo ekološki prihvatljive tehnologije i procese kako bi ostali u ravnoteži s prirodom te na taj način također zadovoljili potrebe savremenog društva.Tradicija je dokaz našeg uspjeha ali u budućnosti također želimo prigrliti promjene koje moderno vrijeme donosi i samim tim postati atraktivniji na tržištu i zanimljiviji gostima i partnerima.

Strategija

Naša strategija je bazirana na:

1. Partnerstvu sa gostima
Zadovoljstvo gostiju stavljamo na prvo mjesto i trudimo se prevazići njihova očekivanja kvalitetom pruženih usluga. Cilj nam je da se svaki gost osjeća kao u svojoj kući i da iz tog razloga ponovo izabare Hotel Grand za svoj smještajni objekat. Na najvišem nivou ćemo pružati usluge koje ispunjavaju potrebe i očekivanja gostiju i prepoznati njihove zahtjeve kroz otvorenu komunikaciju, praćenje zadovoljstva i analizu pohvala i pritužbi.

2. Zaposlenima 
Prihvatanje novih znanja i tehnologija je uslov napretka uz kvalitetnu obuku i edukaciju. Zbog toga strategiju baziramo na edukaciji i obuci svih zaposlenih te stalnoj komunikaciji između svih odjela hotela. Podržavamo timski rad, ličnu odgovornost i inicijativu svakog zaposlenog.

3. Odnosima sa dobavljačima 
Nabavka kao jedan od bitnijih odjela u hotelu zahtjeva izbor pouzdanih dobavljača koji nama omogućuju da gostu kao krajnjem korisniku usluge pružimo što kvalitetniji i adekvatniji boravak u Hotelu Grand. Odnos sa dobavljačima ćemo njegovati na bazi obostranih interesa i razvoja dobrih partnerskih odnosa.

4. Zadovoljenju zainteresovanih strana
Hotel Grand će unapređivati obim i strukturu ugostiteljskih usluga, zadovoljavajući pri tome želje i očekivanja svih zainteresovanih strana: gostiju, poslovnih partnera, turističkih agencija, nevladinih organizacija, državnih i sportskih institucija, zaposlenika, vlasnika i dobavljača.

Gost koji se vraća, zaposlenik koji napreduje , kapital koji raste!

Brzi Poziv
Hotel Grand Sarajevo
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!
bs_BABosnian
bs_BABosnian